2016-09-24 06:00

2016-09-24 06:00

Vinerna som passar till höstens mat

VIN: Vinnande matchning

Vi har haft en strålande sensommar. Det verkar som om hösten nästan har glömt bort att komma. Men det gör den, förr eller senare och då tycker jag vi ska vara beredda. Inte enbart med varmare jackor och handskar. Utan med vin förstås! Fylligare och mer rejäla höstviner.
Höstens skafferi är färgstarkt och spännande med alla sina rotfrukter, örtkryddor och svampar. Därför ska vi matcha vinerna med maten. Vita, gärna ekfatslagrade med kraft och mycket smak. Mustiga röda, med örtiga inslag och mycket frukt.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Prenumeranter har tillgång till allt digitalt innehåll - i datorn, surfplattan och i mobilen. En digital prenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter ordinarie pris. Ingen bindningstid.

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto